sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

kotikirppis

Sunnuntaipäivän iloksi suuntasin kavereiden järjestämälle kotikirppikselle Kauniaisiin! Siellä oli paljon hyvää ruokaa, hyvää seuraa ja shoppailtavaa. Iteki vein sinne muutamia juttuja ja joistain pääsin eroonki.

Ajattelin, etten osta sieltä ite mitään mutta lopulta päädyin kokeilemaan yksiä korkkareita. En osaa oikein arkena sellasia käyttää, mutta koska mulla on vaan yhdet juhlakorkkarit ja hintakyselyistä vastaukseksi tuli yksi euro, niin pakko kai ne oli ostaa!


Ja täytyy kyllä sanoa ettei kaduta yhtään. Monesti kirppis-heräteostoksista tulee heti kotona sellanen fiilis että damn, ei ois pitäny. Tykkään siitä, että nämä ei ole överikorkeat mutta näyttää silti hyvältä. Lisäks niillä on helppo kävellä!

Tykkäsin hulluna tästä kaverikirppis-ideasta, ja suosittelen sitä kyllä kaikille! Huippu tapa viettää aikaa yhdessä ja päästä samalla eroon vanhoista vaatteista ja tehdä uusia löytöjä. Me gusta.

Seuraavaksi ois vuorossa sushia ja sitte varmaan pikkuhiljaa unten maille. C ya!

2 kommenttia:

 1. Ihanat korkkarit ja vielä eurolla sait eikä! Ja hei kiva idea toi kotikirppis, täytyy varmaan oman kaveriporukan kanssa järkätä tollanen samanlainen :)

  käy katteleen jos kiinnostaa: http://stylebyidamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Ite ainaki ihastuin tuohon ideaan ihan täysillä :) Ja hei hauskaa, ollaan ihan kaimoja! Mieki olen virallisesti Ida-Maria mutta aina minua on kyllä sanottu ihan Idaksi :D

   Poista