keskiviikko 8. toukokuuta 2013

ihme sekoilua

Nyt ois kuulkaas luvassa pitkästä aikaa tällanen random räpsyjä + random löpinää -postaus.

Tiiättehän sen, ku ihmisillä on hirveä tarve jakaa asioita muille? Niinku esim. facebookissa nämä "pesee hampaita" -statukset. No, mutta ois nyt hirveästi tosi tärkeitä asioita kerrottavana!! Ja ne on ihan pakko kertoa!!

Ensinnäkin, alotetaan siitä, että tänään mulla oli viimiset pääsykokeet! Tai no toivottavasti ne ei ole viimiset, koska se tarkottais sitä että pääsisin VAKAVAn toiseen vaiheeseen. Eilisen perusteella en ois siitä kyllä niin varma...
donitsini kärsi laukussa.

Kävin myös viemässä työhakemuksen Isoon Omenan yhteen liikkeeseen. Jännitti sikana koska olin rakentanu sen viemiseen sellasen pilvenpiirtäjän kokosen kynnyksen ja kävelin vaan edes takas ja yritin koota itseni. Kuten arvata saattaa, sen vieminen ei sitte loppujen lopuks ollu yhtään pelottavaa ja maailman helpoin juttu.
Koska tajusin ettei omaa naamaa ole näkyny täällä vähään aikaan

Sitte tajusin kuinka hempuran vaikeaa sieltä Ompusta on päästä meille kotiin! Hyppäsin vaan johonki keskustaan menevään bussiin ja olin ihan hukassa ku jäin väärällä pysäkillä ja metrollaki piti kulkea ja mitens täältä metrolta nyt päästiinkään ulos ja mihins suuntaan nyt. Olen huono maan alla matkustaja.
äiskä toi saksasta tuliaisiksi luonnonkosmetiikkaa!

No sitte ku olin viimein siinä bussissa jolla pääsee kotiin, niin tapahtu niin kiva juttu! Ei mulle, mutta yhelle mummolle. Se  huomas vähän liian myöhään että nyt ois oikea bussi kohdalla ja alko heiluttaa kättä ko oltiin jo ajamassa ohi. Yleisen kokemukseni mukaan nämä bussikuskit armotta jatkaa matkaa sellasessa tilanteessa, mutta tällä kertaa kuski teki äkkijarrutuksen ja jäi odottaan sitä mummoa tien reunaan. Jee!
...ja söpöä teetä.

Mitäs vielä. Ai niin! Tiiättekö sen rekisterinumeropelin? Että eka pitää nähä rekisterinumero jonka numero on yksi, esim JEE-1 ja sitte voi alkaa bongailla kakkosta ja tarkotuksena ois päästä 999-numeroon bongaamalla kaikki numerot järjestyksessä? No, mie olen ollu jumissa nelosessa jo melkein VUODEN! Istun nykyään bussissaki vasemmalle puolelle että voin bongailla rekkarikilpiä, mutta ei. Ja tuskasta siitä tekee vielä nämä kolme asiaa: 1. Kalle näki niitä nelosia yks päivä kaks 2. Ihan meidän lähellä ois vitonen mutta sitä ei lasketa koska en ole nähny vielä nelosta. 3. Kalle esim on jo kympissä menossa ja minun siskon poikaystävä jo yli 20:ssä. Yhyy! Mutta suosittelen tätä peliä kaikille. Ykkönen on helppo löytää, näin niitä yks päivä viis.

Eiköhän siinä ollu kaikki!

3 kommenttia:

  1. Jee toivotaan että pääset toiseen vaiheeseen! Se on menossa jo 24:ssä! Kuinka epäreilua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan :) epistä!! Mie en varmaan näe nelosta ikinä :(

      Poista