maanantai 8. heinäkuuta 2013

b-day!

Mulla oli eilen synttärit! Ja oliki ihanimmat ikinä. Kalle, joka oli huijannu minua olevansa koko päivän töissä, ilmottiki mulle aamulla että nyt lähetään joko Korkeasaareen tai Linnanmäelle juhlimaan minun 21-vee synttäreitä. Ankaran pohdinnan jälkeen päädyin valitsemaan noista vaihtoehdosta Korkeasaaren koska ei kummatkaan olla käyty siellä yli kymmeneen vuoteen. Yks syy oli myös se että olin just saanu Kallelta lahjaksi uuden objektiivin ja halusin päästä käyttämään sitä... Kjeh kjeh!  


Kierreltiin siellä ihanassa paahtavassa auringonpaisteessa ja oli tosi kivaa vaikkei edes nähty leopardeja eikä monia muitakaan eläimiä ku ne vaan nukku. Naurettiin hassuille eläimille niinku mangusteille ja hiirelle, jolla oli kärsä. 


Päivän päätteeksi käytiin vielä uimassa ja sitte vaan löhöttiin kotona ja katottiin telkkaria ja oltiin onnellisia. Ihana päivä! 

 Tämä syndepäivän asun värikäs maksihame on muuten kans Salon kirpparilöytöjä. Siellä on superhyvät kirpparit! Naurattaa tämä hame kyllä vähän koska ei-niin-pitkä-aika-sitte oisin ajatellu että se on ihan hirveä ja nyt olen siitä ihan innoissani. :D (Olen muuten tässä kuvassa kuulemma flamingo ku mulla on vaan yks jalka. )

Mutta nyt suuntaan kaupungille tätiä tapaamaan! :) Heippa!

5 kommenttia:

 1. Ida sie olet maailman kaunein! Totesin sen ekan kerran joskus ala-asteella ja olen edelleen sitä mieltä :) ihana hame myös ja hassuin kärsällä varustettu hiiri.

  VastaaPoista
 2. Kompaan Kataa, näytät ihan hirveän kauniilta! Ja onnelliselta.:)

  VastaaPoista
 3. Oi, olet niin kaunis! Ja tuo hame on aivan ihana.

  VastaaPoista
 4. ooo ihana synttäriyllätys, paljon onnea oot kaunis!:)

  VastaaPoista