torstai 11. heinäkuuta 2013

laiturilla

Uiminen on yks parhaita asioita kesässä. Jostain syystä olen kuitenki kehittäny itelleni aivan päättömiä pelkoja siihen liittyen. Esim:

 • Hauki nappaa minua jalasta kun uin. Taustalla soi musiikkia tappajahaista. 
 • Näkki nappaa jalasta kiinni. Joku siitä joskus pienenä pelotteli ja edelleen alkaa tehdä mieli vedestä pois jos tämä muistuu mieleen! Vaikka en usko että mitään Näkkiä oikeasti on, niin monesti mielikuvitus alkaa vähän laukata ja tuntuu että syvyyksistä alkaa joku kurotella kohti...
 • Levät. Okei, tämä ja seuraava ei ole pelkoja mutta inhoan jos yksiki vesikasvillisuuden edustaja koskee minun jalkaa! En tajua miks. Ne on kuitenki vaan kasveja?
 • Mutapohja. Ygghh! Pienenä pelkäsin että sieltä tulee matoja jotka kaivautuu minun ihon alle. Ei ois pitäny kattoa luontodokumentteja...
Onko sinulla outoja pelkoja? 

5 kommenttia:

 1. pelkään yöperhosia kuollakseni. ne hiipii salaa lähelle ja aikoo hyökätä mun kimppuun yöllä pimeessä, tiedän sen :-( oon onneks kehittynyt varsin hyväksi yöperhos-assassiniksi tässä vuosien varrella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koin joskus kauhunhetkiä ku selasin kännykkää pimeässä ja yhtäkkiä naamalle hyökkäsi juurikin tuollanen verenhimonen yöperhonen :D No valoa kohti se kai kaipasi mutta säikähin kuollakseni!

   Poista
 2. millä muokkaat kuvas?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä Adobe Photoshop CS3:lla, mutta laiskuuden tai kiireen iskiessä Toycamera Analogcolorilla. :) Tämä kuva on muokattu photarilla.

   Poista