tiistai 13. elokuuta 2013

fisun silmä

Täällä ollaan taas! Takana jo neljä koulupäivää ja viikonloppuki oli välissä, mutta en vaan ole saanu postattua. Koulusta sen verran, että kivaa on! Tänään oli eka kasin aamu ja nukuin heti pommiin... Heh heh. Mutta en onneks myöhästyny ku vartin, vaikka meiltä pitäis kestää yleensä noin tunti koululle julkisilla. Huomenna herään ajoissa! 

Postailun puute johtu osittain myös kuvien puutteesta, mutta innostuin äsken laittamaan kuntoon näitä pari viikkoa sitte skannailemiani valokuvia. Nämä on otettu Lomography fisheye -kameralla jonka sain tytöiltä lahjaksi muistaakseni kolme vuotta sitte. Se on ihana, mutta kuvien kehittäminen maksaa niin paljon etten viitti kuvailla sillä hirveästi! Tässä siis sellanen niinsanottu pläjäys:
Täällä on kuvia meidän penkkareistaki vuodelta 2011! Tässä ylemmässä kuvassa näette kuinka suuresta koulusta me ollaan... :-D Kaikki abit mahtu 1/3-rekkaan! Olen ehkä vain vähän katkera että meidän koulussa abeilla ei ole tapana pukeutua niinku muualla, vaan yleensä asusteena on kelkkahaalarit tms. ja kakkoset sotkee kolmosten naamat. Mutta se hyvä puoli noissa haalareissa on, että sinne mahtuu paljon vaatetta alle! Terveisin "-39'C penkkaripäivän aamuna".


Siinäpä niitä! Tykkäsittekö? Nyt on meitsillä iltapalan aika ja sitte pehkuihin, ettei aamulla taas käy ohrasesti. Öitä!

4 kommenttia:

 1. ihania! lempparein on toi jätskikuva missä heiluu hiuksia linssin edessä :-)

  VastaaPoista
 2. NAM !!! Rakkaudesta ympäristöihi.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, tulee jotenkin tosi hyvä fiilis :D

  Blogissani olis sulle haaste, toteuta jos sellaiselle fiilikselle satut/et ole tehnyt sitä ennen. Mikään pakko ei kuitenkaan ole :)!

  http://maalaaminut.blogspot.fi/2013/08/11-kysymyksen-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, ehdin just kevään aikana tehdä tämän haasteen! Mutta kiitos kuitenki! :)

   Poista