keskiviikko 7. elokuuta 2013

ulkona kesäyö

Huh huh, yhteensä yli 2000 kilometrin autossa istumisen jälkeen ollaan taas kaupungissa, mutta kuvia katsellessa voi palata maalle. Rantasauna ja lämmin järvivesi on jotain ihan parasta, ja saatiin nauttia molemmista Kallen isovanhempien kesäpaikassa Pielavedellä. Näitä kuvia ottaessa löydettiin myös kanttarelleja, ja tehtiin niistä heti superhyvää iltapalaa. Minä pohjosen tyttönä en ollu ikinä syöny niitä ennen! Mutta oli namia.


Nyt vähän jänskättää, koska mulla alkaa huomenna koulu! Taas hyppy eräänlaiseen tuntemattomaan, täysin uusien ihmisten joukkoon tekemään jotain täysin uutta. Luotan kyllä siihen, että kaikki menee hyvin mutta mielessä pyörii kuitenki niitä ainaisia pelkoja, jotka kuitenki toivottavasti osottautuu pian turhiksi. Mutta pitäkää peukkuja että löydän aamulla ylipäätään oikeaan paikkaan!! Niin ja tsemppiä myös kaikille muille uutta koulua alottaville!

3 kommenttia:

  1. Mihin kouluun menet? :) Oot ehkä maininnu sen tai sitten et aikaisemmin täällä blogissa, mutta mä vasta löysin tän nii en hurjan pitkälle oo kerenny selailemaan. ps. Sulla on hurjan kaunis ja kiva blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alotin nyt vaatetusompelijan opinnot täällä Helsingissä :) sellanen parin vuoden rupeama! Ja voi kiitos :) huippua, että löysit tänne!

      Poista