tiistai 24. syyskuuta 2013

back in business

Guess whos back, back again.. No minä! Tähän viime aikojen hiljaiselooni ei ole mitään pätevää selitystä, mutta yritän nyt saada taas narun päästä kiinni ja elvyttää blogini sen syyskoomasta.  Mulla on päässy vähän kertymään postausideoita taskun pohjalle, joten toivotaan että niistä riittää hetkiseksi :) 

Tänään sain vihdoin ja viimein kamerani takaisin yli viikon erossaolon jälkeen! Toissa viikonloppuna ylitin itseni juoksemalla elämäni ensimmäisen puolimaratonin (jee!!) ja samalla unohdin kameralaukun äidin ja isän majapaikkaan. Onneksi Eerika pelasti minut ottamalla kameran hoiviinsa ja niin, tänään sitten sain sen takas. Pimenevässä illassa napsin hieman kuvia tämän postauksen täytteeksi

Käytiin Eerikan kanssa parissa kierrätyskeskuksessa, mutta ei kummatkaan loppujen lopuksi löydetty niistä mitään ostamisen arvosta. Hö! Yks hauska violetti jakku-asia kyllä houkutteli mutta en halunnu ottaa riskiä että se jäis käyttämättä ja jäis vaan turhaksi vaatekaapintäytteeksi.

Ulkona oli niin kylmä että tuntu jo melkein talvelta, mutta onneks kotona odotti villasukat ja lämmin neule. Kohta katoan turvaan kylmältä peiton alle! Suosittelen sitä myös muille :-) Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti