torstai 26. syyskuuta 2013

hiushaaveilua

Aloitetaanpa postaus vaikka tällä lauseella: Mulla on aina ollu pitkät hiukset. Tai no, aina ja aina, se oli kyllä vale. Mutta ainaki kakkosluokalta eteenpäin. Ja vaikka ne on aina välillä lyhentyny kymmenelläki sentillä, tavoite on aina ollu kasvattaa niitä pidemmiksi, ja vieläkin pidemmiksi!
 Pari vuotta sitte laitoin päähäni polkkapituisen peruukin, ja yllätyin ettei se näyttänykään hirveän pahalta. Mutta unohdin sen aika pian ja jatkoin hiusten kasvattelua. Pidemmiksi!
Tällä hetkellä hiusten tilanne on tämä. Huomaamatta ne kasvoi siihen mittaan mistä olen aina haaveillu! Ihanaa! Mutta kuivat latvat ja jatkuva takkujen auki harjaaminen vie kyllä hohdokkuutta unelmahiuksilta. Joten olen tehny vähän suunnitelmia. Koulussa kahvitunnilla kerroin niistä luokkakavereille, ja sain vastaukseksi kuorossa huudetun "EI!":n! Jos säikähditte polkka-sanan kohdalla niin ei huolta, ihan mihinkään niin radikaaliin en pysty. Mutta olen saanu päähänpinttymän seuraavasta:
Miettikää! Noin lyhyet hiukset! Mulla! Mutta ihanat. Tuntuu että nämä pitkät hiukset on jo nähty. Vai onko? Olenko vielä valmis? Koska olen valmis? Apua! Tämä ois mulle isompi askel ku voitte kuvitellakaan.
Välillä tekee mieli marssia kampaajalle hetinyt, mutta en uskalla. Ehkä jonain päivänä.... Vai mitä sanotte, kyllä vai ei? :-D

 Tulipas vähän erilainen postaus. Hiuspuheet loppuu än-yy-tee..... Nyt.

9 kommenttia:

 1. Kyllä kyllä kyllä kyllä KYLLÄ ! u p e a t ! ja ainahan tukka kasvaa takaisin, jos ei tunnukaan omalta...:--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän ne onneks kasvaa! Se prosessi on vaan aika turhauttava :D

   Poista
 2. aaa mulla on niin sama ongelma, en oo varma rakastanko mun pitkiä hiuksia vai oonko vaan tottunut näihin:s pitkä polkka olis kyllä niiiiiin jees.......jos vaan sais pitkät heti takas kun tulis ikävä:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!! Pitäiskö vaan ostaa peruukki.... :D Silleen se toimis!

   Poista
 3. DO IT. Olis NIIIIN siistiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ois mutta äääää! Liian jännää!

   Poista
 4. Otsatukalla vai ilman? näyttäis varmaan ihan superupeelta!
  oot tosi nätti tossa kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ainaki aluksi ilman, vaikka nuo otsisversiotki näyttää tosi kivoilta :-) mutta pitäis vielä vähän kasvatella näitä etuhiuksia!

   Poista
 5. Juurikin tiiän fiilikset ja pohdinnat! Ne kävin kesällä läpi. Tai oikeastaan en käyny läpi vaan menin vaan kampaamoon ja leikkasin. Ja oli hauska kokeilla uutta! Nyt kylläki jo hiukset mulla vähä ylikasvanu eli tosi nopeaa kasvaa takas ja ei aikaakaan, ku on jo pitkät hiukset. Sulle sopis varmasti tosi hyvin!!

  VastaaPoista