keskiviikko 27. marraskuuta 2013

tietokoneärsytystä ja kirpparilöytöjä

Argh! Olen valehtelematta ollu koko illan hermoromahduksen partaalla tämän tietokoneeni kanssa. Vielä eilen jaksoin olla kärsivällinen ja antaa sen päivittää itseään 4 tuntia vaikka tiesin, että se jumitti jo 15% kohdalla. Aamulla käynnistin tietokoneen uudelleen, ja sama "sammutetaan" luki näytöllä ku lähdin kouluun, ja ku tulin koulusta. Sen jälkeen jouduin reboottaamaan tämän ainaki 6 kertaa kun se tilttas aina ku yritti tehdä jotain niinkin haastavaa kuin avata esimerkiksi nettiselaimen tai käynnistä-valikon. Lopulta palautin koko järjestelmän ja viimein sain tämän toimimaan, mutta taas pitää asentaa kaikki ohjelmat uudelleen ja sekös ärsyttää.

Anteeksi, oli pakko päästä purkamaan parin päivän aikana patoutuneet teknologia-vihat! Ei enempää ärsytystä, vaan mars mars positiivisempiin asioihin ->


Kävin nimittäin viikonloppuna pitkästä aikaa kirpparilla! Oi, se oli kivaa. Jostain syystä en ole kesän jälkeen kirppistelly oikeastaan yhtään. Miksiköhän? Hmm, sitä en tiedä. Mutta kirppikset on kivoja, erityisesti jos sieltä tekee hyviä löytöjä.

Tällä kertaa löysin vanhan Hennesin kietaisuhameen! Se on aika lyhyt, mutta kunhan laittaa alle paksut sukkikset ja välttää ylimääräistä kyykistelyä niin se on tosi kiva. Yllätyin siitä, että se vaikutti oikeasti tosi laadukkaalta, mikä ei todellakaan ole enää H&M:n vaatteissa itsestäänselvyys. Me tehtiin just koulussa hameita, joten tutkailin sitä aika kriittisesti enkä löytäny paljoakaan moitittavaa :-D
Image and video hosting by TinyPic
Ostin myös tuollasen samanvärisen H&M:n perus t-paidan, joka mulla itseasiassa on jo parissa eri värissä. Tykkään tuosta mallista tosi paljon, enkä ole löytäny tismalleen samaa enää kaupoista joten tämäkin oli hyvä löytö :-) Jee.

Nyt sitten vaan ohjelmien asennus-urakka käyntiin. Voih, voisinpa vaan napsauttaa sormia ja kaikki ois valmista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti