keskiviikko 15. tammikuuta 2014

jotain

Helsinkiinkin saapui viimein (viimein!!)talvi! Ihana kirpsakka pakkassää, lumipeite ja aurinko on ihania, mutta jälkimmäisestä olen saanu nauttia ainoastaan koulun ikkunasta haikeasti ulos tuijotellen. Miksi, oi miksi olet niin kauhea, lukujärjestys?? Aurinko, kaipaan sinua!
No mutta sitten vähän kuulumisia. Vaikka huomenna on jo torstai, saa kai silti vielä muistella viikonloppua? Sanokaa mitä sanotte, teen sen silti. Perjantaina saatiin melkein privaattinäytös elokuvateatterissa, ku mentiin kattoon Ender's game puoli kahdentoista näytökseen, siis illalla. Vielä ku mentiin sisälle niin se lipputyyppi sano että ootte toistaseksi ainoat, ja oltiin ihan innoissamme että jee nyt saadaan istua missä halutaan, kommentoida elokuvaa kovaan ääneen ja vaikka huudella toisillemme salin vastakkaisilta puolilta. Voitte arvata, että pettymys oli suuri ku sinne tuli lopulta vähän ennen leffan alkua yksinäinen mies ja lopulta pari muuta.
           Lauantaina kokattiin koko pitkä päivä marinoiden ja haudutellen lihaa punaviinissä (näyttää vähän kököltä kuvassa mutta oli namia). Olen yleensä aika laiska kokkaamaan, mutta telkkarin ainaset kokkausohjelmat on ilmeisesti jotenki onnistunu aivopesemään minut.
Oispa tämä kuva täällä otettu, mutta ei. Joululoman satoa.
Vielä pari hassua päivää koulua ja sitte lähdetään viettämään viikonloppua Eerikan luo! Sitä innolla odotan. Nyt odotan innolla teeveden kiehumista ja sitä, että saan mahaani vähän murkinaa. Sitten palaan portfolion pariin, blaa. Kivaa loppuviikkoa, yritän palailla jonkun järkevän postauksen kanssa piakkoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti