torstai 2. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uusi tukka

Ehkä muistatte syksyiset hiushaaveiluni tai marraskuiset kampauskokeiluni?  No, kerronpa teille tarinan:  

"Olipa kerran synkkä ja pimeä sunnuntai-ilta, sisko, ja sakset. "Voitko tasoittaa vähän latvoja?", kysyin, tai ainakin luulin niin. Kuitenkin kuulin oman ääneni etäisesti lausuvan sanoja kuten "leikkaisitko" "pois" ja "puoli metriä". Istuin korkealle jakkaralle peilin eteen ja kuuntelin:

Snip. Snip. Snip. Snap. 
Ympäriltäni kuulin kauhistuneita huokauksia, mutta minä vain hymyilin. Pian pitelin käsissäni sitä, mikä ei vain symboloinut vuosien taakkaa harteillani, vaan todella oli sitä. Tuhannet kaksihaaraiset, Tuhannet takut, luultavasti tuhannet minuutit vietetty niitä selvittäessä, tuhannet turhautumiset. Siinä, käsissäni. 
Kuka oli tuo pitkätukkainen tyttö? En tiedä, enää en häntä tuntenut. Oliko hän todella minä vain muutama minuutti sitten? En todellakaan tiedä.

Mutta sen tiesin että näin on hyvä." 


4 kommenttia:

 1. Noi on niin söpöt! Ja voi haha tajusin, et nyt mun joululahjalta meni vähän pohja alta kun ostin sen just sen takia kun aina valittelit takuista ja sähköisyydestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipäs! Olen käyttäny sitä nyt joka päivä ja se pitää tosi hyvin sähkösyyden poissa! :---)

   Poista
 2. Voi mieletön sie olet kaunis! Ja nuo hiukset sopii sulle niin hyvin, en halua sanoa, että olet vanhemman näkönen, mutta kypsemmän! Haha, mikä sanavalinta. Olet ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kyllä tässä iässä voi vielä sanoa että näytät vanhemmalta ilman että se on verinen loukkaus :D pelkäsin aluksi että näytän ihan pikkutytöltä, mutta aika monet on sanonu että näytän vanhemmalta niin ehkä se on sitte niin :--) Mutta kiitos ihana, minustaki nämä on niiiiin kivat! ♥

   Poista