lauantai 1. maaliskuuta 2014

Raitaa ja nappeja

Hello again! Onpas kivaa taas kirjoitella tänne. Olen yrittäny moneen kertaan viime viikkojen aikana, mutta inspis on aina tyssänny ensimmäiseen lauseeseen. Syynä on myös kaukolaukasimen katoaminen (Muistan käyttäneeni sitä viimeksi näitä kuvia ottaessa, minne se on hävinny?!) ja photarin puuttuminen. Gimp ja minä ei vaan tulla toimeen keskenämme! Jännää, miten paljon kunnon kuvankäsittelyohjelma tuo motivaatiota valokuvaukseen ja bloggailuun yleensäki.

Mutta! Vähän kuulumisia. Olen ehtiny tässä välissä sairastamaan, viettämään pidennetyn hiihtoloman kotona pohjosessa äidin ja isän luona (<3) ja menettään kaksi viisaudenhammasta. Ensimmäinen ja jälkimmäinen ei ollu kivoja asioita, mutta yleisesti ottaen on ollu aika hyvä olla. Sain myös tällä viikolla viimein työharjottelupaikan, ja olen saanu lähetettyä jo useampia kesätyöhakemuksia. Hyvä minä! :)

Eilen käväsin nopeasti kaverin ja hänen kavereiden järjestämällä kotikirppiksellä, ja löysin sieltä yllä näkyvät hameen ja paidan. En ole pitkään aikaan löytäny miltään kirppareilta mitään, mutta ehkä nyt onni käänty! Tänään innostuin käymään läpi myös omaa vaatekaappiani, ja voisin laittaa sieltä kiertoon varmaan puolet. Klassinen täysi vaatekaappi, mutta nothing to wear.

Mutta nyt sanon näkemisiin, toivottavasti en yhtä pitkäksi aikaa kuin viime kerralla. Muistakaa syödä huomenna paljon laskiaispullia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti