lauantai 26. huhtikuuta 2014

perinteinen kuulumispostaus

Yritin tulla päivittelemään jo melkein puolitoista viikkoa sitte, mutta 4 vuotta vanha ja jo varmaan 3 vuotta temppuillut tietokoneeni vaikuttaa viimein tulleen tiensä päähän! Raukka tilttaa heti jos sillä yrittää tehdä jotain niinkin haastavaa kuin avata nettiselaimen... Tai jonkun kansion.... No, jotenki ihmeen kaupalla se toimii nyt, joten hyödynnetään tämä harvinainen hetki! 

Kuvat on jo kohta parin viikon takaiselta lenkiltä, kun piti päästä testaamaan uudet lenkkarit polvivaivoista huolimatta! Kävelyksihän se meni, mutta onneks oli ihana ilma ja pysty kerranki vaan nauttimaan ulkoilmasta ja maisemista ilman minkäänlaista suorittamisen painetta. Rakkaat juoksijatoverini, älkää ikinä aliarvioiko venyttelyn ja hyvän lihaskunnon merkitystä! Terveisin juoksijan polvesta kärsivä pösilö jonka mielestä edellämainitut on turhia ja tylsiä ja juoksemisen kannalta täysin merkityksettömiä. Voin kertoa, eiiii ooooo.... Ilmeisesti jotkut asiat on vaan pakko oppia kantapään kautta.
 Mutta siirrytäänpäs kivempiin asioihin! Pääsiäisenä pääsin käymään  kotona Lapissa ja voiii ku oli kivaa. Oli ihanaa nähdä taas äitiä ja isää, ystäviä ja sukulaisia, laulaa pääsiäismessussa, ja käydä hiihtämässä ja ihan vaan hengailla. Niin ja syödä hyvin! Kotona saa aina maailman parasta ruokaa ♥ Opetin myös Eerikaa ompelemaan kauluspaitaa, ja piti kans vähän kuvailla, muttei ehittykään. Harmi!
Pääsiäisen jälkeinen harjotteluviikko oli ihanan lyhyt, ja siihen mahtu muutaki kivaa. Yhtenä päivänä näin kämppiksiä, joista olen ollu erossa meidän kämpän remontin takia, ja toisena päivänä hengailtiin kaupungilla Kallen kanssa ja käytiin sushibuffetissa joka oli toooosi hyvä. 
Nyt pitää hyödyntää tietsikan toimimista ja maksaa pari laskua ja hoitaa koulujuttuja. Mieluummin menisin kyllä ulos, koska siellä on taas niin ihanan lämmintä! No, eiköhän tässä ehdi vielä.

Mutta mitä sulle kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti