sunnuntai 16. marraskuuta 2014

syyskuvia


 Perjantain postailut jäi haaveiluksi vain, koska maanantainen niiskuttelu muuttu keskiviikkona yli 38° kuumeeksi. Seuraavat kolme päivää sainki viettää sängyn pohjalla palellen, ja tänään on ensimmäinen päivä ku tunnen taas olevani elävien kirjoissa. Eläköön, terveys!

Ylläolevat kuvat on siltä ajalta ku maisema ei vielä ollu harmaakin harmaampi, niinku se nyt on. Kaipaisin jo kovasti lunta, ees vähän, niin kaunistuis nämä tiet ja pientareet edes hiukan! Hassua että täällä voi olla näin lämmin samaan aikaan ku pohjosessa paukkuu 20 asteen pakkaset.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ! Ja niinpä, lunta kiitos!

  VastaaPoista
 2. En tiiä saako sua enää kiinni täällä mutta miten koristelit ne huulirasvapurkit mistä teit postausta? Hirveä kiire, kaks päivää jouluun ja siis mulla joululahjaksi menee mutta en oo koristellut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, nyt kyllä tulee vastaus auttamatta myöhässä :( Joulun aikana en kyllä yhtään muistanut tulla tarkistamaan kommentteja, kun on nyt muutenkin jäänyt tämä blogi vähän vähemmälle huomiolle. Toivottavasti keksit kuitenkin ite jonkun kivan koristelu-idean! :) Ite ostin kaupasta tyhjiä tarraetikettejä jotka koristelin vesiväreillä, annoin kuivua, ja sitten leikkasin ne oikeaan muotoon ja liimasin paikoilleen.

   Poista