torstai 12. maaliskuuta 2015

Mikä Kaski?

Sunnuntain pikainen mainos tämän viikkoisesta pop up -kaupasta ja tekemistäni repuista jäi monilta varmaan aika pienelle huomiolle, mutta ajattelin nyt omistaa noista jälkimmäiselle ihan kokonaisen postauksen! Saattepa vähän vihiä siitä, mitä olen viime aikoina hommaillu. 

Opiskelen siis nyt toista vuotta tekstiili- ja vaatetusalaa, ja valmistun keväällä vaatetusompelijaksi. Osana meidän opintoja on ollu syksystä alkaen yrittäjyysopinnot, jotka on osa NY Nuori Yrittäjyys -ohjelmaa. Koko jutun idea pähkinänkuoressa on siis perustaa lukuvuoden ajaksi yritys, ja pyörittää sitä opintojen ohessa niin hyvin ku pystyy. Siinä sivussa oppii yrityksen pyörittämisen saloja ja saa ehkä selville, onko se oma juttu vai ei.

Yritykset perustettiin siis jo syksyllä, ja jokainen sai päättää, ryhtyykö yksityisyrittäjäksi vai perustaako yrityksen ryhmässä. Itse päädyin vaihtoehdoista ensimmäiseen. Tiesin jo aika pian, että haluan tehdä reppuja, mutta motivaation ja inspiraation löytyminen kesti pitkään. Vasta tämän vuoden puolella innostuin oikeasti tekemään töitä yritykseni eteen.
Nyt kun ensimmäiset tuotteet on myynnissä ja pari tilausta odottamassa, alkaa ensimmäistä kertaa tuntua siltä että tämä vois kantaa pidemmällekin, kuin jäädä pelkäksi kouluprojektiksi. Vaikka yritykset puretaan joka tapauksessa huhtikuussa, aion jatkaa Kasken parissa vaikka ihan vaan vapaa-ajan projektina, katotaan nyt mitä tulee :-)

Instagram-hirmut, teitä varten on @kaskiclothing, ja ainakin toistaiseksi on pystyssä myös nettisivut! Käykääs vilkaisemassa :) Tuotteita on tulossa myös nettiin myyntiin jos niitä vaan jää kaupasta jäljelle. Ilmottelen sitten! 

7 kommenttia:

 1. Apua miten söpöjä! Olet hirmu taitava :-)

  VastaaPoista
 2. Niiiin hienoja! Mitä näillä on hintaa? En ehdi käymään pop-up shopissa, mut pidetää peukkuja, josko noita jäis pari yli nettikauppaan... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! n. 50 euroa on noilla hintaa :) Ainaki eilen niitä oli vielä kaupassa jäljellä, joten jos ei kovin suurta yleisöryntäystä tänään tule niin pitäis jäädä jäljelle muutama n_n

   Poista
 3. Todellakin kannattaa jatkaa! :) Mie ainaki haluan sellasen pienemmän repun, ja jos mallistoon sais niitä jotain pieniä pussukoita!

  VastaaPoista
 4. Todellaki jatkat Ida! Superhienoja, olet luova! En malta oottaa, mitä kaikkea muutaki hienoa keksit!

  VastaaPoista