lauantai 9. toukokuuta 2015

Matkakuumetta

Mulla on hirveä matkakuume. Haluaisin lähteä jonneki kauas, jonneki lämpimään. Jonneki missä meri ei ole viileää ja auringossa paahtuu, jonneki missä voi aamuvarhaisella juosta rantaviivaa niin pitkälle kun jaksaa. Nyt tajusin, että muistelen parin vuoden takaista Mombasan matkaa... Eli ehkä mulla onki Mombasa-kuume? Siellä oli kyllä ihanaa. Halajan takaisin Mombasaan!
Luzern
Baden-Baden

Lecco

Kyllä mulle kelpais joku muuki maanosa. Esimerkiksi Aasia ois kiva nähdä. Joko trooppinen Kaakkois-Aasia tai vaikka Japanin ihmisvilinä. Koto-Euroopassaki on vielä monia paikkoja tuiki tuntemattomia, kuten vaikka lämpöinen Espanja tai Kroatia tai vaikka Kreikka ja sen edustan saaret.
puspus
Nizza
 Harmi vaan että kukkarossa asustaa mies nimeltä Matti, ja tällä hetkellä saan vaan haaveilla etelän lämmöstä. Opiskelija-asunnosta pois muuttaminen ja opintotuella eläminen ylipäätään ei oikein mahdollista reissaamista, mutta nyt valmistumisen jälkeen jos pääsis vaikka töihin niin vois alkaa pikkuhiljaa kerryttämään matkakassaa! Joo!


Sitä odotellessa voi muistella aiempia reissuja ja haaveilla. Postauksen kuvat on viime kesäiseltä Euroopanreissulta joka tehtiin sisarusten ja yhden serkun voimin. Lennettiin aluksi minun siskon luo Frankfurtiin, josta ajettiin autolla Sveitsin ja Pohjois-Italian kautta Nizzaan,  ja sieltä Ranskan läpi takaisin Saksaan. 
Monaco


Annecy
Syötiin matkan aikana enemmän patonkia ja croissanteja kuin laki sallii, käveltiin jalkamme kipeäksi ja istuttiin autossa peppumme puuduksiin. Mutta oli ihana reissu jolle lähtisin uusiksi vaikka heti! 
Annecy

Seuraavaan reissuun asti haaveilen. Vai haaveillaanko yhdessä? Minne SINÄ (kyllä, juuri sinä) lähtisit nyt jos voisit valita? Vai onko kalenteriin jo merkattu seuraava matkakohde?

Let me know!!


1 kommentti:

  1. Tosi ihania matkakuvia! Voi kyllä kuume nousee täälläkin!kaikkialle menisin, Kanada tosin taitaa viä voiton jälleen kerran...

    VastaaPoista