maanantai 1. kesäkuuta 2015

Valmis!

Toissapäivänä valmistuin kahden vuoden opiskelun jälkeen vaatetusompelijaksi. Mulla on nyt ihan oikea ammatti! Vau! (Töiden laita on sitten asia erikseen :D)
 Mutta huikeaa oikeasti miten niin lyhyessä ajassa ehti oppia niin paljon. Lähdin liikkeelle suunnilleen tasosta nolla. Mitä nyt jonku verran jotain rättejä olin yrittäny väkertää huonolla menestyksellä. Luulin aina että mulla ei ole kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä ompeluun, mutta sainki huomata että ne oliki lähestulkoon minun suurimpia vahvuuksia koko hommassa. Vaikka kaikki työt ei aina mennykään ihan putkeen ja välillä ompelujäljessä ois ollu rutkasti parantamisen varaa, niin yllätyin silti miten hyvää, laadukasta ja nopeaa työtä kykenin tekemään jo aika opintojen alkuvaiheessa.
Tulevaisuudesta en tiedä, pysynkö alalla vai en, enpäs tiedä. Mutta ainakin voin ommella omaksi ilokseni, jos en muuten!

Valmistujaismekko on muuten itse tehty, tottakai (;

6 kommenttia:

 1. Onnea! Mekko näyttää tosi hyvältä, sopii sulle :-)

  VastaaPoista
 2. Onnea hurjana! Näyttää siltä, että sait tuostaki kankaasta loihittua jotain upeaa!!

  VastaaPoista
 3. Onnea valmistuneelle! Näin ammattilaisen silmin voin sanoa, että olet kehittynyt taitavaksi ompelijaksi. Voi olla, että mie kysyn sinulta jatkossa neuvoja.:) - Merja

  Onnittelut myös mummolta, Ilpolta ja Kyöstiltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpa kiva kuulla :) Kiitos paljon ja terveisiä! <3

   Poista