sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Lakossa

Ollaan oltu Kallen kanssa tämä heinäkuu herkkulakossa. Ollaan molemmat hirveitä  herkkusuita ja syödään herkkuja enemmän kuin kehtaan edes myöntää. Kauppareissun päätteeksi kierretään aina karkkihyllyn kautta, joten lakko oli kyllä enemmän kuin tervetullut. 
Muutaman kerran ollaan kyllä vähän huijattu, tai no sanotaan vaikka että "joustettu". Ensimmäisen viikon jälkeen mulla oli synttärit, ja syötiin vähän kakkua sen kunniaksi. Pyhällä ei voitu heittää hukkaan takan tuomaa mahdollisuutta paahtaa vaahtokarkkeja,  eikä myöskään viikko sitten kehdattu kieltäytyä synttärikakusta. Mutta ollaan pidetty nämä repsahduksemme hyvin hallinnassa!
Lakkoa on enää viikko jäljellä ja kohta se on jo ohi. Vaikka välillä onki tehny hirveästi mieli herkkuja, niin en silti ajatellu ahtaa niitä suuhuni kaksin käsin kun kuu vaihtuu. Haluaisin kokeilla vähän terveellisempää ruokavaliota ylipäätään, syödä säännöllisemmin ja parempaa.  Parina päivänä korvasin jo välipalaleivän smoothiella, koska herkkujen lisäksi syön myös leipää tosi paljon. Säännöllisempi ruokavalio tukee varmasti paremmin myös treenausta, joten se on varmasti win-win-situation joka kantilta.

Noniin, nyt on ajatus, se kaipaa enää vaan toteutuksen. Raportoin asian etenemisestä :-D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti