lauantai 21. marraskuuta 2015

Kiirettä

Huh huh miten tapahtumantäyteisiä viime viikot on ollu. Onnistuin saamaan työkokeilupaikan eräästä vaateliikkeestä ja samaan aikaan suoritin erinäisiä kursseja toisaalla, joten päivät oli pitkiä ja kaiken vapaa-ajan olenki ollu tosi väsyny. Aikataulut kiihty nollasta sataan niin nopeasti, etten pysyny perässä! Mutta onneks nyt helpottaa. Lisäksi sain myös ihan oikean työpaikan nyt joulun ajaksi, ja olen siitä aika innoissani! Se alkaa viikon päästä.

Vielä riittää Muoniokuvia. Täällä Helsingissä vaan sataa ja on maailman ankeinta, pimeintä ja kököintä. Haluan lumen keskelle ja pakkaseen! Kohta on joulukuu, eikä täällä ole kertaakaan edes paria hassua lumihiutaletta näkyny :(
No eipä ainakaan haittaa, etten ole vielä löytäny uutta talvitakkia! Tänään kävin hakemassa R-collectionin takkitilauksen, mutta ei se ollukaan niin kiva ku toivoin. Ihan kiva se kyllä oli, mutta ei kuitenkaan sitä, mitä haluaisin. Mutta mulla on yks tosi kiva takki mielessä, jonka käyn ehkä hakemassa alkuviikosta jos niitä on vielä jäljellä.... Jee!

Näkemisiin!


2 kommenttia:

 1. Jee onnea joulutyöpaikasta!! <3

  /Reetta

  VastaaPoista
 2. Niin ihanan tunnelmallisia kuvia sun blogissa, oot tosi taitava valokuvaaja! ja tosi tyylikäs ja kivannäkönen instafeed sulla:)
  Ihanaa vuotta 2016!

  http://suvimyllymaki.blogspot.fi/

  VastaaPoista