maanantai 1. helmikuuta 2016

Herkuton helmikuu

Heip! Halusin jakaa teille nämä kuvat, jotka otettiin viime viikolla Marin kanssa Seurasaaressa. Tuo päivä oli se täydellinen välipäivä paukkupakkasten ja vesisateen välissä, ja oli ihanaa käveleskellä ympäri  Seurasaarta ja kaupunkia. Join kahvia varmaan 10 kuppia ja söin vuoden ekan Runebergin tortun. Nam! Mutta ei siitä sen enempää, suoraa päätä muihin aiheisiin. 
Päätin hetken mielijohteesta pitää herkuttoman helmikuun, koska tilanne on jälleen, no, lähteny vähän lapasesta. Kesällähän pidettiin herkuton heinäkuu, jonka jälkeen uhosin että adios vanhat tavat, tästä lähtee uusi terveellinen elämä. No miten kävi? Perinteinen "nooh, alotan huomenna..." kunnes ei enää muistanu että piti mitään muutosta edes tehdä. 

Herkuttomuuden lisäksi ajattelin myös ottaa vastaan pienen treenihaasteen, koska myös liikunta on syksyn jälkeen jäänyt melkeinpä täysin. Löysin Pinterestistä kivan, kuukauden kestävän bodyweight workout haasteen, johon ei vaadita mitään välineitä, salikortteja tai muuta. Eli ei mitään tekosyitä! 

Haastan mukaan myös kaikki teidät lusmuilijatoverit, jotka on sitä mieltä, että lisäliikunta ois tarpeen. Haaste löytyy TÄÄLTÄ, eikun klikkailemaan ja liikkumaan. Kyseisen päivän kohdalta löytyy päivän liikkeet sekä ohjeet, miten kyseiset liikkeet suoritetaan, ja lopussa vielä kaikki tiivistettynä kätevästi yhteen kuvaan. Voiko tämän helpommaks enää mennä, no ei voi. 

Kohti ääretöntä, ja sen yli! 

2 kommenttia:

  1. Ajattelin tätä lukiessa, että pitääpä pyytää sinua linkkaahmaan se haaste. Mutta sitte ko näin, että olit sen jo tehny, niin jotenki tuli olo, etten haluakhaan tehä sitä :DD Eli olisinkhaan oikeasti pyytäny linkkiä. Mutta otanpa haastheen vasthaan!! Herkuttomaksi en kyllä aio alkaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! No mutta hyvä jos kuitenki otat sen vastaan vaikka meinasitki perua :D :D Mulla teki eilen jo vähän tiukkaa ja lykkäsin treeniä kokoajan myöhemmäksi, ja tein sen loppujen lopuksi vasta joskus puolen yön aikaan... Mutta kyllä tämä tästä!

      Poista