sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Sunday DIY inspiration

Pitkästä aikaa hieman DIY-inspistä sunnuntai-päiväänne! Voi että kuinka toivoisin että oisin yhtä tehokas toteuttamaan näitä ideoita, ku mitä olen etsimään niitä netistä. Pitää yrittää petrata tämän asian suhteen tulevaisuudessa. Mutta siis, tässäpä näitä:

Tähän lehtitelineeseen löytyy tarvikkeet varmasti mistä vaan rautakaupasta. Tässä versiossa ompeleetki on korvattu silitettävällä liimanauhalla, joten voiko helpommaksi enää mennä? Ohjeet löytyy täältä 

Olen itseasiassa ostanu jo melkein kaikki materiaalitki tätä kulhoa varten, mutta valitettavasti se on vielä tekemättä! Vedenkestävää  tästä ei tule, mutta kaunis sisustuselementti ja  suloinen hedelmäkippo kyllä. Ohjeet täällä.
 Oon kaipaillu meidän seinien piristykseksi jotain jo pidempään, mutta ikinä ei tule tehtyä asian eteen kuitenkaan mitään. Light & Ink -nettikauppa myy näitä upeita kantoprinttejä, mutta miksei niitä vois kokeilla tehdä myös itse?
Haluaisin tehdä läppärisuojan, mutta eihän mulla ole edes läppäriä... Mutta tällanen ois superhieno! Ohjeet täältä.
Kuinka moni teki lapsena kankaanpainantaa perunaleimasimilla? Ite muistan ainaki kokeilleeni, en muista painoinko kangasta mutta jotain kuitenki! Rakastan collegepaitoja, ja tässä ois tosi kiva projekti johonki sateiseen päivään. Ohje täällä.
Tätä kynsilakalla marmorointia olen itseasiassa kerran kokeillu, ja se onnistu tosi hyvin! Kerran tosin laitoin värjäämäni mukin epähuomiossa tiskikoneeseen, ja se tuli sieltä ulos taas täysin valkoisena. Eli suosittelen näille varovaista käsinpesua :D Ohje löytyy täältä.
Samalla kun olet siellä rautakaupassa hankkimassa matskuja tuohon lehtitelineeseen, voit samalla napata mukaan tarvikkeet myös tähän kaulakoruun. Eiks vaan? Ohjeet täällä.


Toivottavasti inspiroiduitte edes vähän! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti