lauantai 23. huhtikuuta 2016

Kasveja ja kuulumisia

Oon pariinkin otteeseen yrittäny postailla, mutta jostain syystä inspis on ollu ihan nollissa. Pakko siis kirjoittaa edes jotain, ettei ihan jumituta paikoilleen! Ja helpointa on tietty kirjottaa kuulumisista. Niitä siis. 

Palailin Rovaniemeltä jo kuukausi (What! Miten aika menee niin nopeaa!) sitten ja sen jälkeen on tapahtunu samaan aikaan kaikenlaista ja toisaalta ei yhtään mitään. Olin tosi lähellä saada työpaikan, mutta sitte en saanukaan ja harmitti, olin viikon ajan kuumeessa just ennen hakuajan loppumista enkä ehtiny saada ennakkotehtäviä valmiiksi ajoissa, mikä harmitti vielä enemmän. Mulla on ikäkriisi ja stressi tulevasta, mutta toisaalta ihan järkeviä suunnitelmia ens vuodelle ja olen kokoajan motivoituneempi tulevien opiskelujen suhteen! 

Mutta on myös kivoja kuulumisia! 

Ollaan nimittäin päästy muuttamaan takas kotiin putkirempan jälkeen! Remppa tosin jatkuu taloyhtiössä, minkä takia ei päästä vielä viemään varastoon mitään ja meidän asunto on täynnä rojua. Mikä siinä muuten on, että työmiehet alottaa työt poraamalla ja paukuttamalla aamuseitsemältä, jatkaa sitä tunnin pari, ja sitte ku kaikki on hereillä niin lopetetaan. Miksi! No, eipä tule nukuttua liian pitkään. 

Toinen kiva asia on se, että äiti ja isä tulee Helsinkiin reilun viikon päästä. Jee! Ja mikä parasta, silloin on jo toukokuu! Se tarkottaa myös sitä, että Mumford & Sonsin konserttiinkaan ei ole enää ku pari hassua viikkoa. 


Ja kuten kuvista näkyy, olen myös viimein alkanu istuttaa kasveja kesää varten. Tässä komeilee sarviapila, mutta on myös tomaatteja, korianteria, minttua ja jopa vesimeloni! Näin alkuun. Pitäis varmaan kohta istuttaa lisää, ettei vaan mahduta kesällä parvekkeelle. Voi, oispa se edes vähän isompi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti